STENNER Perisztaltikus szivattyúk és alkatrészek

 

STENNER Perisztaltikus Szivattyúk

 

A Stenner Manufaktúra 1957 óta gyárt perisztaltikus szivattyúkat!

 

Mit jelent a perisztaltikus szivattyú?

A perisztaltikus szivattyú egy olyan folyamatos működésű szivattyú, ami a mozgó görgők segítségével ér el szívó és nyomó hatást. A perisztaltikus munkacső egy elasztikus cső, a cső egy pontját egy görgővel a csőház falához szorítjuk és a görgőt egy irányban mozgatjuk. Hasonlóan a fogkrém kinyomásához a tubusból, a folyadék tovább halad. A szívott folyadék (például vegyszer) sosem kerül a levegőbe vagy a gép mozgó részeibe. A görgők teljes mértékben úgy lettek kifejlesztve, hogy folyamatosan és megbízhatóan biztosítsák a szilárd tömítést a munkacsőben. A STENNER három görgőt használ, így a tömítettség folyamatos, akár 6.9 bar ellennyomás esetén is.

Stenner Perisztaltikus mérő szivattyú előnyei:

Az egyik aggodalom a perisztaltikus szivattyúkkal kapcsolatban mindig a csőcsere, ami az általános karbantartás része. A STENNER rendkívüli megoldásokkal rendelkezik. A megoldások nagyon egyszerűek és gyors cserét tesznek lehetővé. Miért? Csavar nélkül bontható a csőház és távolítható el a munkacső. A munkacső a nyakán elhelyezett hornyokkal fixen és stabilan rögzült állapotban dolgozik, miközben a szükséges deformáció a perisztaltikus mozgáshoz folyamatosan biztosított.

QuickPro szivattyúfej

Kizárólag a STENNER-nél érhető el, ez az egyedi tervezési megoldás. A Classic sorozat szivattyúin használjuk. A szivattyúfej fedél szerszámként használható, segíti az egyszerű összerakást, munkacső eltávolítást, a görgők zárását és nyitását, miután a munkacsövet visszahelyezték.

Végtelen lehetőségek a STENNER ECON Szivattyúkkal

A kis méretű ECON szivattyúk fejlesztési célja az egyszerű felépítés és a könnyű karbantartás volt. A munkacső karbantartás, rendkívül egyszerűvé válik a lepattintható szivattyúház fedél segítségével. Nyissa ki a tetőt, engedje le és vegye ki a munkacsövet. Tegye be az új csövet, rakja rá a tetőt és zárja vissza.

Egydarabos munkacső konstrukció

A STENNER szivattyú munka csövei egydarabos kivitelben készülnek. A gyártás során összeillesztett elemek biztosan illeszkednek és tartós működést biztosítanak.

Visszacsapó szelep:

STENNER injektorok „kacsacsőr” visszacsapó elemet tartalmaznak, mely mozgó alkatrész nélkül biztosítja a visszaáramlás meggátolását. Ez a vegyszeradagolás technológiáit tekintve, egyedi megoldás.

 

 

Ügyfelekért 50 éve

A STENNER 1957 óta gyártja a perisztaltikus szivattyúit. A Florida állambeli Jacksonville-ben a nyersanyag feldolgozásától, az összeszerelésig minden munkafázist a gyártó szigorú előírásai szerint felügyel.

 

STENNER szivattyúk kifejezetten uszodai vegyszer-adagolásra tervezve. Megbízható és tartós működés, precíz beállítási lehetőségek. Rendkívül ideális központi vegyszertárolás esetén, mivel kialakítható vele a szívott vegyszer vezetékrendszere. A STENNER ECON sorozat még kevesebb alkatrészből áll, így karbantartása még olcsóbb és egyszerűbb.

 

STENNER Classic Sorozat

45-ös sorozat

85-ös sorozat

100-as sorozat

170-es sorozat

Megnézem a honlapon!

Megnézem a robbantott ábrát!

STENNER ECON Sorozat

10FX A-B

20FX B-C

20FXH H

10VX A-B

10VHX H

20VX B-C

20VXH H

10LH M-F

Megnézem a honlapon!

Megnézem a robbantott ábrát!

Letölthető kiegészítő anyagok:

 

DWG rajzok:

CHECK VALVE ASSEMBLY

ECON VX Shell

Single Head Adjustable Classic

Single Head Fixed Classic

Egyéb:

Vegyszeradagolási útmutató

Vegyi ellenállás

 

Ugrás a WEBSHOPRA!